PurNO2se Neusspray

Veilige en effectieve neusspray met geactiveerd en gestabiliseerd zuurstof

 

PurNO2se is een zuurstofverrijkte (ASO Oxygen) en zouthoudende (saline) neusspray waaraan bovendien zink is toegevoegd. Deze neusspray is absoluut veilig, 100% natuurlijk en bijzonder effectief! Het wordt vooral ingezet ter verlichting van enerzijds allergiën, verkoudheden en chronisch verstopte of droge neuzen en ter versterking van het immuunsysteem anderzijds. 

Zodra verkoudheden of bijvoorbeld allergische reacties optreden, zwellen de sinusmembranen op en kan irritatie, jeuk en verhoogde benauwdheid (slijmophoping) ontstaan. Met PurNO2se is eindelijk serieuze verlichting mogelijk in een natuurlijke, medicijnvrije gepatenteerde oplossing van water, polyatomaire tetraoxygen moleculen (ASO Oxygen)en fyto-ionische (van planten afgeleid) zink. PurNO2se neusspray kent geen bijwerkingen en heeft geen negatieve interacties met andere behandelingen en stoffen. 

Bij regelmatig gebruik kan PurNO2se de ademhaling verbeteren, de vitaliteit van de slijmvliezen in de sinusholten vergroten, de reukzin verhogen en eventuele onwelriekende adem verminderen! Ergens op het lichaam jeuk? Spray er maar eens op en verbaas jezelf!

De kracht PurNO2se Neusspray

 • 100% natuurlijk!
 • Absoluut veilig voor frequent dagelijks gebruik. 
 • Geheel vrij van alcohol en drugs!
 • BSCG certified!
 • Bloedsnelle opname!
 • Eenvoudig in gebruik!.
 • Gemaakt uit water, niet uit chloordioxide of waterstofperoxide.
 • 350.000 p.p.m. O4 moleculen (flessenwater: 5 p.p.m. O2 moleculen).
 • Voor iedereen geschikt, onder alle omstandigheden!
 • pH-neutraal (pH  = 7,4)!
 • Overdosering is onmogelijk!
 • Wateroplosbaar!
 • Geschikt en zacht voor baby's!
 • Neusapplicator geschikt voor zowel kinderen als volwassenen!
 • Verrijkt met Ionic Zinc!
 • Vrij van conserveringsmiddelen!

Wat doet ASO Oxygen?

Zuurstof is de basis van de gehele stofwisseling voor mens, dier en plant. ASO Oxygen zorgt ervoor dat je voldoende zuurstof in je lichaam krijgt, op celniveau. Technisch gesproken voeg je hiermee ontluikend zuurstof toe. Dit helpt zelfs om méér zuurstof uit de lucht op te nemen. Deze vrijgekomen zuurstof pakt voorts vrije radicalen en verboden te benoemen zaken aan. Het schept een geschikte biologische ruimte waarin gezondheidsbevorderende hulpstoffen en organismen zich vrij kunnen ontwikkelen.

Hoe werkt ASO Oxygen

Zodra ASO Oxygen wordt ingenomen, passeert de vrijgekomen zuurstof de maagsappen en de spijsverteringsenzymen. Het wordt door de spijsverteringsorganen opgenomen en komt terecht in de bloedstroom. Zuurstofrijker bloed voorziet vervolgens vitale celweefsels van meer zuurstof, en dat ga je merken.

Is een normale ademhaling niet voldoende?

Nee, jammer genoeg niet. De vervuiling is overal. Wanneer toxines of fijnstof de lucht vullen, nemen zij de plaats in van zuurstof. De lucht behoort 30-35% zuurstof te bevatten, net al in de prehistorie. Tegenwoordig is dat slechts zo'n 20%. En dat terwijl verboden te benoemen in het lichaam de behoefte aan zuurstof verhoogt! Emotionele verboden te benoemen, fysieke verboden te benoemen, organismen, gebrek aan beweging, prikkelende stoffen en alcohol, het inademen van vervuilde lucht en het eten van vervuild voedsel verhogen de vraag naar zuurstof. 1 druppel ASO Oxygen staat gelijk aan ongeveer 50 diepe inhalaties.

Wat zijn de voordelen?

Aanzienlijke verbetering van het energieniveau en het uithoudingsvermogen. Voorts, verboden te benoemen zaken zijn niet in staat te overleven in aanwezigheid van zuurstof. Zuurstof is een krachtige opruimer van vrije radicalen. Elke vorm van verboden te benoemen, ongeacht hoe deze wordt veroorzaakt, resulteert in een toename van vrije radicalen.

ASO Oxygen v waterstofperoxyde

Veel mensen gebruiken waterstofperoxide vanwege het positieve effect van meer zuurstof in het lichaam. Het gebruik van waterstofperoxide heeft echter vaak ongewenste neveneffecten. Wil je deze stof toch gebruiken, doe dit dan met hulp van een gekwalificeerde arts.