Frequentie therapie

Is een uiterst krachtige methode om de balans in lichaam en geest te herstellen. Blokkades en stoorvelden worden gereset, waardoor je meer in balans komt. Gevolg is dat klachten kunnen verminderen of verdwijnen. 

Ik maak sinds kort gebruik van één van de allernieuwste frequentie apparaten waarmee - door de juiste frequenties in het veld te brengen - ongelooflijk mooie resultaten behaald worden.

Dit apparaat heeft meer dan 10 jaar ontwikkeling achter de rug en werkt razendsnel met meerdere frequenties tegelijk.

Compleet gericht op behoefte van de gebruiker kiezen we samen uit een zeer groot scala van frequenties. Je gaat een uurtje ontspannen zitten (of liggen), zonder bevestiging van plakkers, draden of iets dergelijks. Zie het als een warm bad ter optimalisering voor je algehele welzijn....

We bespreken de resultaten, maken inzichtelijk waar jij (of jouw systeem) behoefte aan heeft. 

Meer weten of een informerende webinar bijwonen waarin heel duidelijk wordt uitgelegd hoe het een en ander werkt?  Stel gerust je vragen via het contactformulier hiernaast.

Kosten voor een sessie van ca 1 tot 1,5 uur bedraagt € 50,-  

 

Reconnective Healing

 

Hoe en wat tijdens de sessie

Laten we voorop stellen dat het voor mij belangrijk is dat je je vertrouwd, veilig en op je gemak voelt. Sowieso heb ik altijd een gesprekje met je voordat we met de sessie beginnen. De intentie is om jou dichterbij jezelf te brengen waar verbetering, genezing en groei uit voort kan komen.

Draag gemakkelijke kleding.  Tijdens de sessie raak ik je niet aan, maar werk ik in de velden om je heen. Gevoelsmatig pik ik op wat je nodig hebt.

Iedere behandeling is uniek. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit.

Reconnective Healing kan ingezet worden bij uiteenlopende lichamelijke, psychische en emotionele klachten.

Deze sessies zijn ook geschikt voor kinderen. Vader of moeder mag hier natuurlijk bij zijn. Kinderen hoeven niet perse te liggen, ik laat ze spelen met kristallen of iets anders wat ze leuk vinden. Over het algemeen voelen ze zich prima op hun gemak.

Wat kan je ervaren

    • Je kunt van alles ervaren tijdens de behandeling, zoals kou of warmte, een pulserend gevoel of gekriebel. Sommige mensen zien kleuren, worden zich bewust van emoties of ontvangen inzichten. Ieder mens ervaart het anders en zelfs iedere afzonderlijke behandeling van dezelfde persoon is uniek.
    • Soms mag ik spontaan iets zien en/of weten. Dit zal ik altijd na de sessie met je bespreken. Vanuit deze bevindingen ontstaat automatisch een stukje coaching waarbij ik je advies en handvatten kan geven om met je probleem/blokkade om te gaan.

Je kan het contactformulier hiernaast gebruiken voor vragen en opmerkingen.

Heb je problemen met de hoogte van het bedrag dan mag je in delen betalen of we maken onderling een andere afspraak. Het gaat erom dat jij geholpen wordt.

Lees hier een aantal reacties van klanten 

Kosten € 50,- per per sessie. Een sessie duurt over het algemeen ca. één tot 1,5 uur. 

Over mij

Ik ben sinds 2009 energetisch therapeut en heb hier diverse opleidingen en workshops voor gevolgd, zoals Reconnective Healing, Reiki I en II, Angelic Reiki I tm IV, Wisdomkeeper en Accesbars practitioner. 

Ervaringen van mijn klanten

Deze kan je hier lezen