Frequentie therapie

 

Is een uiterst vriendelijk, maar krachtige methode om de balans in lichaam en geest te herstellen. Blokkades en stoorvelden worden opgemerkt en gereset, waardoor je meer in balans kan komen. Gevolg is dat klachten kunnen verminderen of verdwijnen. 

Ik maak gebruik van één van de nieuwste frequentie-apparaten waarmee - door de juiste frequenties in het veld te brengen - ongelooflijk mooie resultaten behaald kunnen worden.

Dit apparaat heeft meer dan 10 jaar ontwikkeling achter de rug en werkt razendsnel met meerdere frequenties tegelijk.

Compleet gericht op behoefte kan er een keuze gemaakt worden uit een zeer groot scala van frequenties. Je gaat een uurtje ontspannen zitten (of liggen), zonder bevestiging van plakkers, draden of iets dergelijks. Zie het als een warm bad ter optimalisering voor je welzijn.

E.e.a. kan ook ingezet worden voor groepen, dieren, planten, etc. Kortom : overal waar verbetering gewenst is op welk vlak dan ook.

 

 

Meer weten?  Stel gerust je vragen via het contactformulier

Reconnective Healing

 

Hoe en wat tijdens de sessie

De intentie is om jou dichterbij jezelf te brengen waar verbetering, genezing en groei uit voort kan komen.

Draag gemakkelijke kleding.  Tijdens de sessie raak ik je niet aan, maar werk ik in de energievelden om je heen. Gevoelsmatig pik ik op wat je nodig hebt.

Iedere behandeling is uniek. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit.

Reconnective Healing kan ingezet worden bij uiteenlopende lichamelijke, psychische en emotionele klachten.

Deze sessies zijn ook geschikt voor kinderen. Vader of moeder mag hier natuurlijk bij zijn. Kinderen voelen zich over het algemeen prima op hun gemak.

Wat kan je ervaren

    • Je kunt van alles ervaren tijdens de behandeling, zoals kou of warmte, een pulserend gevoel of gekriebel. Sommige mensen zien kleuren, worden zich bewust van emoties of ontvangen inzichten. Ieder mens ervaart het anders en zelfs iedere afzonderlijke behandeling van dezelfde persoon is uniek.
    • Soms mag ik spontaan iets zien en/of weten. Dit zal ik altijd na de sessie met je bespreken. Vanuit deze bevindingen ontstaat automatisch een stukje coaching waarbij ik je advies en handvatten kan geven om met je probleem/blokkade om te gaan.

Vragen? Maak gebruik van het contactformulier.

Lees hier een aantal reacties van klanten 

Over mij

Ik ben sinds 2009 energetisch therapeut en heb hier diverse opleidingen en workshops voor gevolgd, zoals Reconnective Healing, Reiki I en II, Angelic Reiki I tm IV, Wisdomkeeper en Accesbars practitioner. Sinds 2023 maak ik gebruik van een frequentie apparaat om het algemeen welzijn van mens en dier te ondersteunen.