Reconnective Healing

 

is een uiterst krachtige methode om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Ik stem me af op jouw energie en creëer een veld van zuivere, liefdevolle energie, zodat jouw heling vanuit dit hoger energetisch veld mag plaatsvinden. Ik begeleid en ondersteun, terwijl jouw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Blokkades en stoorvelden worden gereset, waardoor je meer in balans komt. Gevolg is dat klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

 

De intentie is om jou dichterbij jeZelf te brengen waar verbetering, genezing en groei  uit voort kan komen.

Soms mag ik spontaan iets zien en/of weten. Dit zal ik altijd tijdens of na de sessie met je bespreken. Vanuit deze bevindingen ontstaat automatisch een stukje coaching waarbij ik je advies en handvatten kan geven om met je probleem/blokkade om te gaan.

Mijn werk kan ingezet worden bij uiteenlopende lichamelijke, psychische en emotionele klachten.

 

Tot voor kort was ik 9 jaar lang energetisch therapeut. Ik heb met mijn sessies veel mensen kunnen helpen. Je kan hier een aantal reacties lezen van klanten uit het verleden.

Ik heb (voor nu) de keuze gemaakt te stoppen met de sessies, omdat er andere uitdagingen op mijn pad zijn gekomen waarbij ik mijn coaching tevens breed in kan zetten. 

Dit betreft het creëren van een basisinkomen of extra inkomen voor eenieder die hier in geïnteresseerd is.

Ik ben voorstander van een basisinkomen voor iedereen. Daar zet ik me graag voor in. De resultaten welke ik tot nu toe heb gezien zijn alleen maar positief : minder zorgen, meer plezier en uiteindelijk minder afhankelijk van anderen. Kijk hier voor meer informatie