Reconnective Healing

Is een uiterst krachtige methode om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Blokkades en stoorvelden worden gereset, waardoor je meer in balans komt. Gevolg is dat klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

 

De intentie is om jou dichterbij jeZelf te brengen waar verbetering, genezing en groei  uit voort kan komen.

Wat er gebeurt tijdens een heling op afstand

Ik stem me af op jouw energie en creëer een veld van zuivere, liefdevolle energie, zodat jouw heling vanuit dit hoger energetisch veld mag plaatsvinden. Ik begeleid en ondersteun, terwijl jouw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

Mijn werk kan ingezet worden bij uiteenlopende lichamelijke, psychische en emotionele klachten.

Een heling op afstand werkt via intentie en is krachtig en veilig. Ik werk via een foto. Kosten € 45,- per sessie van ca een uur.

Iedere behandeling is uniek. Je kunt verschillende ervaringen hebben tijdens het ontvangen van de heling op afstand. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit.

De heling op afstand gaat als volgt in zijn werk:

  • Je stuurt me je volledige naam en adres, telefoonnummer, email en je geboortedatum (dat mag middels het formulier hiernaast).
  • Je laat me weten wat de reden is dat je graag een behandeling wenst. Deze informatie wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld.
  • We spreken samen een tijd en datum af waarop je ruim een half uur vrij kunt maken om je te wijden aan de helende ervaring. Ik raad je aan deze tijd werkelijk voor jezelf vrij te maken in een prettige en rustige omgeving waar je je op je gemak voelt. Het is het prettigste te gaan liggen, al kan comfortabel zitten natuurlijk ook.
  • Op de afgesproken tijd, behandel ik je op afstand. Ik neem van tevoren ca 15 minuten de tijd om me voor te bereiden op de sessie.
  • Je kunt van alles ervaren tijdens de behandeling, zoals kou of warmte, een pulserend gevoel of gekriebel. Sommige mensen zien kleuren, worden zich bewust van emoties of ontvangen inzichten. Ieder mens ervaart het anders en zelfs iedere afzonderlijke behandeling van dezelfde persoon is uniek. Als je weinig ervaart, betekent dit niet dat de healing minder werkzaam was.
  • Na de heling adviseer ik voor jezelf op te schrijven wat je hebt ervaren en wat je indrukken waren.  Als ik feedback heb laat ik het je zeker weten.
  • De heling zal in de erop volgende dagen integreren en je kunt in die tijd waar dat passend is mailen wanneer je ondersteuning nodig hebt.

De heling op afstand kost € 45,-  per keer. Je kan het contactformulier hiernaast invullen en toelichten waarom je een sessie wenst. Als ik je behandel maak ik graag gebruik van een digitale foto.

Soms mag ik spontaan iets zien en/of weten. Dit zal ik altijd na de sessie met je bespreken. Vanuit deze bevindingen ontstaat automatisch een stukje coaching waarbij ik je advies en handvatten kan geven om met je probleem/blokkade om te gaan.

Over het algemeen zijn 1 tot 3 sessies voldoende.

Heb je problemen met de hoogte van het bedrag dan mag je in delen betalen of we maken onderling een afspraak. Het gaat erom dat jij geholpen wordt.

Over mij

Ik oefen het vak van energetisch therapeut sinds 2009 uit en heb hier diverse opleidingen gevolgd, zoals Reconnective Healing, Reiki I en II, Angelic Reik I tm IV, Wisdomkeeper. 

 

Je kan hier een aantal reacties lezen van klanten uit het verleden.