Reconnective Healing

Is een uiterst krachtige methode om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Blokkades en stoorvelden worden gereset, waardoor je meer in balans komt. Gevolg is dat klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

De intentie is om jou dichterbij jezelf te brengen waar verbetering, genezing en groei uit voort kan komen.

Hoe en wat tijdens de sessie

Laten we voorop stellen dat het voor mij belangrijk is dat je je vertrouwd, veilig en op je gemak voelt. Als je behoefte hebt aan een gesprek vooraf kan dat altijd. Sowieso heb ik altijd een gesprekje met je voordat we met de sessie beginnen.

Draag gemakkelijke kleding. Je schoenen trek je uit voordat je op de behandeltafel gaat liggen. Ik zorg dat je lekker ligt en dat je het niet koud hebt. Tijdens de sessie raak ik je niet aan, maar werk ik in de velden om je heen. 

Ik stem me af op jouw energie en creëer een veld van zuivere energie, zodat jouw behandeling vanuit dit hoger energetisch veld mag plaatsvinden. Zie mij als een doorgeefluik die jouw systeem ondersteunt en jouw zelfhelend vermogen in werking stelt.

Iedere behandeling is uniek. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit.

Mijn werk kan ingezet worden bij uiteenlopende lichamelijke, psychische en emotionele klachten.

Deze sessies zijn ook geschikt voor kinderen. Vader of moeder mag hier natuurlijk bij zijn. Kinderen hoeven niet perse te liggen, ik laat ze spelen met kristallen of iets anders wat ze leuk vinden. Over het algemeen voelen ze zich prma op hun gemak.

Kosten € 50,- per per sessie. Een sessie duurt over het algemeen ca. één uur. 

Wat kan je ervaren

    • Je kunt van alles ervaren tijdens de behandeling, zoals kou of warmte, een pulserend gevoel of gekriebel. Sommige mensen zien kleuren, worden zich bewust van emoties of ontvangen inzichten. Ieder mens ervaart het anders en zelfs iedere afzonderlijke behandeling van dezelfde persoon is uniek.
    • Als je weinig ervaart, betekent dit niet dat de sessie minder werkzaam is
    • De behandeling zal in de erop volgende dagen integreren en je kunt in die tijd altijd contact opnemen wanneer je ondersteuning nodig hebt
    • Soms mag ik spontaan iets zien en/of weten. Dit zal ik altijd na de sessie met je bespreken. Vanuit deze bevindingen ontstaat automatisch een stukje coaching waarbij ik je advies en handvatten kan geven om met je probleem/blokkade om te gaan.

Je kan het contactformulier hiernaast invullen en eventueel toelichten waarom je een sessie wenst. 

Heb je problemen met de hoogte van het bedrag dan mag je in delen betalen of we maken onderling een andere afspraak. Het gaat erom dat jij geholpen wordt.

Over mij

Ik oefen het vak van energetisch therapeut sinds 2009 uit en heb hier diverse opleidingen gevolgd, zoals Reconnective Healing, Reiki I en II, Angelic Reiki I tm IV, Wisdomkeeper en Accesbars practitioner. Daarnaast maak ik geregeld gebruik van de biotensor.

 

Je kan hier een aantal reacties lezen van klanten uit het verleden.