Reconnective Healing

Is een uiterst krachtige methode om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Blokkades en stoorvelden worden gereset, waardoor je meer in balans komt. Gevolg is dat klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

 

De intentie is om jou dichterbij jeZelf te brengen waar verbetering, genezing en groei  uit voort kan komen.

Wat er gebeurt tijdens een heling op afstand

Ik stem me af op jouw energie en creëer een veld van zuivere, liefdevolle energie, zodat jouw heling vanuit dit hoger energetisch veld mag plaatsvinden. Ik begeleid en ondersteun, terwijl jouw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

Mijn werk kan ingezet worden bij uiteenlopende lichamelijke, psychische en emotionele klachten.

Een heling op afstand werkt via intentie en is krachtig en veilig. Ik werk via een foto. Kosten € 45,- per sessie van ca een uur.

Iedere behandeling is uniek. Je kunt verschillende ervaringen hebben tijdens het ontvangen van de heling op afstand. De meeste mensen ervaren een gevoel van rust, ontspanning en positiviteit.

De heling op afstand gaat als volgt in zijn werk:

  • Je stuurt me je volledige naam en adres, telefoonnummer, email en je geboortedatum (dat mag middels het formulier hiernaast).
  • Je laat me weten wat de zaken zijn die nu spelen in je leven en wat de reden is dat je een behandeling wilt. Deze informatie wordt natuurlijk geheel vertrouwelijk behandeld.
  • We spreken samen een tijd en datum af waarop je een uur vrij kunt maken om je te wijden aan de helende ervaring. Ik raad je aan deze tijd werkelijk voor jezelf vrij te maken in een prettige en rustige omgeving waar je je op je gemak voelt. Het is het prettigste te gaan liggen, al kan comfortabel zitten natuurlijk ook.
  • Op de afgesproken tijd, behandel ik je op afstand.
  • Je kunt van alles ervaren tijdens de behandeling, zoals kou of warmte, een pulserend gevoel of gekriebel. Sommige mensen zien kleuren. Anderen worden zich bewust van emoties. Weer anderen ontvangen inzichten of daadwerkelijke begeleiding van de engelen. Ieder mens ervaart het anders en zelfs iedere afzonderlijke behandeling van dezelfde persoon is uniek. Als je weinig ervaart, betekent dit niet dat de healing minder werkzaam was.
  • Na de heling, wanneer alles je nog helder voor de geest staat, schrijf je voor jezelf op wat je hebt ervaren en wat je indrukken waren. Ik zal dit ook doen.
  • Ongeveer een uur na de aanvang van de healing, bel je me en bespreken we wat je hebt ervaren en welke feedback ik heb.
  • De heling zal in de erop volgende 3 tot 4 weken geintegreerd worden en je kunt in die tijd waar dat passend is mailen wanneer je ondersteuning nodig hebt.

De heling op afstand kost € 45,-  per keer. Je kan het contactformulier hiernaast invullen en toelichten waarom je heling vraagt. Ook vraag ik altijd een digitale foto.

Soms mag ik spontaan iets zien en/of weten. Dit zal ik altijd na de sessie met je bespreken. Vanuit deze bevindingen ontstaat automatisch een stukje coaching waarbij ik je advies en handvatten kan geven om met je probleem/blokkade om te gaan.

 

Over mij

Ik oefen het vak van energetisch therapeut sinds 2009 uit en heb hier diverse opleidingen gevolgd, zoals Reconnective Healing, Reiki I en II, Angelic Reik I tm IV, Wisdomkeeper. 

 

Je kan hier een aantal reacties lezen van klanten uit het verleden.