Natural Fat Control  Ervaringen

Super goed product.

gebruik dit product inmiddels geruime tijd en ik val af. Of dat vooral met dit product te maken heeft, kan ik niet zeggen, vanwege meer beweging en gebruik meerdere producten.

Ik vind dit een zeer goed product en naar mijn mening helpt dit wel.

Het product zelf is zeer goed en zeer gezond, je word er echt slank van en je krijgt er ook minder honger van maar het is erg jammer dat de capsule uit gelatine gemaakt is.

In combinatie met een voeding en trainingsschema merkte ik goed resultaat. Ik ga het in de toekomst weer opnieuw gebruiken.

Ben nu aan mijn 2de pot bezig samen met die omega3 pillen moet ik zeggen dat ik toch al wat kilo,s ben kwijt geraakt voorheen pakte ik fatburners en deze koste me een kapitaal.

De prijs is IMO heel goed. Bij shops voor de 'gezondheid doelgroep' betaal je toch een heel stuk meer voor zo'n soort supplement!

Natural Fat Control Vragen

Wat is de reden dat je Natural Fat control capsule niet tegelijk mag gebruiken met bloedverdunnende medicijnen? Groene thee (extract) in Natural Fat Control kan de effectiviteit van een aantal bloedverdunnende medicijnen verminderen. De tannines in groene thee (extract) verminderen de opname. Gelijktijdige inname kan daarom ongewenste effecten hebben. Een capsule Natural Fat Control bevat de hoeveelheid tannines van een flinke kop groen thee.

Helaas kan ik heel slecht capsules slikken, bij sommige capsules is het geen probleem ze open te maken en de inhoud te mengen met water en op te drinken. Is dat bij deze capsules ook mogelijk zonder gevaar voor bijvoorbeeld de slokdarm / maag? De plantextracten in Natural Fat Control zijn heel geconcentreerd. Het met water gemengde poeder zal daarom een wrange smaak hebben. Maar als je het halverwege een maaltijd drinkt, moet het vreemd gaan wil hiervan hinder ondervinden aan je slokdarm. Voor de maag is er geen verschil. Een capsule zou binnen 10 minuten open gaan in de maag. 

Ik heb een overgevoeligheid voor cafeïne. Ik kan zodoende geen koffie, cola of zwarte thee drinken. Met chocolade moet ik oppassen. Hoeveel cafeïne zit er in deze pillen? et groene thee extract in Natural Fat Control bevat 1% caffeïne. Elke capsule bevat 100mg groene thee extract en dus 1 milligram caffeïne. Ter vergelijking: Een kop koffie bevat 100 mg caffeïneof meer. Een blikje cola bevat meer dan 30 mg caffeïne. Een reep chocola en een kop thee kunnen wel 50 mg caffeïne bevatten. Ik vermoed dat een dagelijkse dosering van 3 capsules Natural Fat Control geen problemen zal geven.

Ik slik éénmaal per dag een pil tegen cholesterol. Mag ik natural fat control gebruiken aangezien er staat dat het niet in combinatie met medicijnen gebruikt mag worden? Natural Fat Control mag in combinatie met cholesterol verlagende medicijnen gebruikt worden.


Ikzelf ben zeer positief over dit product, ik gebruik het nu al vanaf 1 september en merk zeker wel dat vet sneller wordt verbrand. Momenteel zit ik nog op een dosering van 2 capsules per dag, ik neem deze tegelijk in tijdens mijn lunch. Mijn vraag is nu als volgt: Kan ik ook 3 capsules tegelijk innemen? Als ik bij b.v. 3 verschillende maaltijden een capsule moet innemen ben ik bang dat ik er nog wel eens een vergeet + vaak wordt een maaltijd gecombineerd met zuivel wat het effect weer opdoekt. Vandaar dat ik er 3 tegelijk in wil nemen tijdens mijn lunch om van al het gehannes af te komen. Alvast bedankt voor jullie antwoord!
Top producten! 
Een dosering van 3 capsules Natural Fat Control tegelijk bij een maaltijd is geen enkel probleem! Het is goed te horen dat Natural Fat Control goed voor je werkt. Ik ben benieuwd of je nog sneller resultaat zult boeken met de dosering van 3 capsules per dag. Alhoewel afslanken natuurlijk een proces is dat normaal gesproken steeds wat trager verloopt. 

 

Op welke manier draagt Natural Fat Control bij aan een gezond hart en vaatstelsel?Kurkuma-extract bevat zogenaamde curcuminoïden. Deze stoffen dragen bij aan een goede bloedcirculatie door hun gunstige invloed op het bloed. Tevens beschermen ze tegen de oxidatie van het LDL cholesterol. Op deze manier helpt kurkuma-extract de bloedvaatwanden schoon te houden. De invloed van de catechinen in groene thee-extract komt grotendeels overeen met die van het kurkuma-extract. Daarnaast zorgt groene thee ook nog voor een goede balans tussen het goede HDL cholesterol en het schadelijke LDL cholesterol. Druivenpittenextract bevat zogenaamde OPC's, een groep stoffen met een sterke en bijzondere anti-oxidant werking. De OPC's zijn met name actief in bindweefsels zoals de huid en de vaatwand. De OPC's in het druivenpittenextract zorgen voor het behoud van de stevigheid en veerkracht van de bloedvaten. Terwijl kurkuma en groene thee de circulatie bevorderen via hun invloed op het bloed, bereikt het druivenpittenextract dit doel via de vaatwand.

 

Ten eerste wil ik vermelden dat ik tevreden ben met de producten die ik voorheen bij jullie heb gekocht. Ik heb laatst nieuwe supplementen gekocht ter bevordering van het spierherstel, maar het is de eerste keer dat ik dergelijke supplementen heb gekocht. Ik vroeg me af wanneer Fat Control het beste ingenomen kan worden en of dat gecombineerd kan worden met L-Citrulline en/of Magnesium & Taurine. Zouden deze supplementen ook tegelijkertijd ingenomen kunnen worden? Ik hoop dat ook de nieuwe supplementen je goed zullen bevallen. Vooral Natural Fat Control wordt heel goed ontvangen door onze klanten. Je kan Natural Fat Control het beste innemen bij maaltijden. Je kan het daarbij combineren met L-citrulline en Magnesium & Taurine. Het tijdstip van de dag waarop je Natural Fat Control inneemt is niet zo heel belangrijk, maar het werkt waarschijnlijk optimaal als je het inneemt bij de laatste maaltijd voor je training.

Kan ik de capsules eerst vergruizen (fijn malen) voordat ik ze inslik?

Waarom mag Natural Fat Control niet gelijktijdig worden genuttigd met zuivelproducten? Is het noodzakelijk om zuivelproducten hierdoor helemaal uit mijn voeding weg te laten? Je hoeft de capsules niet fijn te malen. Je kan de twee helften van de capsule gewoon van elkaar afschuiven. Het poeder kan je er dan uitgieten. Zuiveleiwit (caseïne) is rijk aan het aminozuur proline. Natural Fat Control bevat flavonoïden. Proline bindt zich aan de flavonoïden waarna de opname wordt vertraagd en darmbacteriën de flavonoïden kunnen omvormen tot andere stoffen. Het is de vraag of die andere stoffen in de dezelfde mate actief zijn. De flavonoïden uit cacao werken bijvoorbeeld nog prima wanneer ze in de vorm van chocolademelk worden gedronken.

 

ik gebruik medicijnen tegen een hoge bloeddruk en een te hoog cholestorol.
Is fat control dan iets dat ik beter niet kan gaan gebruiken of kan dit geen kwaad?? 
De ingrediënten in Natural Fat Control kunnen een goede ondersteuning bieden voor hart en bloedvaten. Helaas is het risico op medicijninteracties niet uit te sluiten. Daarom zou ik willen aanraden dit te bespreken met je huisarts.

 

Ik vroeg mij af wanneer ik precies nu het beste de supplement
Fat Control kan innemen?. Is dat voor of na het trainen? of voor mijn cardio sessie?
Ook vroeg ik mij af hoe lang het dan duurt voordat mijn lichaam zeg maar op deze stoffen reageert / gebruik van maakt.
 Natural Fat Control zal altijd een positieve invloed hebben. Maar voor het maximale effect op vetverbranding dient Natural fat Control ongeveer 2 tot 5 uur voor de training te worden ingenomen. Als de inname gecombineerd wordt met een zware maaltijd is het beter 4 tot 5 uur aan te houden. Bij een lichtere maaltijd is 2 tot 3 uur goed.