Meer zuurstof, meer lucht, meer leven

Gepubliceerd op 10 mei 2018 om 00:00

Het is belangrijk je zuurstof op celniveau op orde te houden

Zoals we weten is zuurstof de basis van de stofwisseling. Maar de zuurstof is ook enorm sterk in het bestrijden van bacteriën, schimmels en virussen.

Alle metabolische processen worden gereguleerd door zuurstof. Handelen, denken en voelen, alles heeft zuurstof nodig.

Gebrek aan schone zuurstof is te wijten aan de vervuiling, het verbranden van fossiele brandstoffen en de vernietiging van de ozonlaag.  De luchtvervuiling zorgt de laatste jaren dus voor een aanzienlijke afname van zuurstof en toename van kooldioxide in de lucht.

Bij heel veel mensen is het zo dat ze een te hoge pH-waarde (zuurgraad) hebben. Dit betekent onder andere zuurstof tekort in je cellen. Wanneer er niet genoeg zuurstof in de cellen komt, kan het  functioneren van het lichaam verstoord reken. Er is een duidelijk verband aangetoond tussen lichamelijk en psychische ongemakken en een gebrek aan zuurstof in de cellen.

ASO zuurstofdruppels kunnen het lichaam aanzetten beter te ontzuren en je stofwisseling te bevorderen. De ASO zuurstofdruppels brengen zuurstof rechtstreeks in de bloedbaan, hierdoor reinigen de cellen van binnenuit. Afval en gifstoffen worden uit de cel gewerkt. 

 

Het zuurstofgehalte in je cellen wordt verhoogd, zodat je een optimale celstofwisseling krijgt. Dit kan tot gevolg hebben dat u meer energie en levenskracht ervaart, uithoudingsvermogen, prestatie en concentratie verbetert, herstel van aandoeningen vlotter verloopt, etc.

De druppels bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Ze zijn veilig te gebruiken voor jong en oud, mens en dier...